COPE

Newsletters
Registrarme

PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 02 de desembre del 2022.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 14:23

Avui hem tractat els següents temes:

-La tridemia carrega les urgències dels hospitals

Torna a haver-hi una alerta als hospitals des de fa uns dies. El fet d'estar 2 anys amb mascaretes i gairebé sense interacció social, frena els contagis, però quan tot torna una mica a la normalitat, també tornen els virus i encara amb més força a causa de les noves variants de la covid. Parlarem amb el professor del departament de ciències mèdiques de la Universitat de Girona i cap de medicina interna de l'Hospital de santa Caterina, Dr. Albert Gómez.


-El 65% dels usuaris veuen cada cop més complex circular per Barcelona

Dos terços dels ciutadans creuen que cada cop és més complicat circular per Barcelona amb vehicle privat o a peu a causa dels diversos tipus de carrers, usos de les vies, velocitats i prioritats de circulació.

En una enquesta feta pel RACC, també dos terços consideren que la ciutat no està adaptada ni preparada per fer conviure diversos tipus de transport en un mateix espai.

De fet, des del 2017 la sensació de seguretat circulatòria ha baixat i tots els usuaris reconeixen que incompleixen parcialment la normativa. Els punts més crítics són les cruïlles, rotondes i zones pacificades. Per això, el RACC recomana itineraris més segurs, intuïtius i fàcilment interpretables.

Amb 2.000 enquestes i 25.000 observacions en una quinzena de punts de tota la ciutat, el RACC ha volgut analitzar com és la convivència entre motos, cotxes, bicicletes, patinets i vianants en els diversos tipus de vies: vies principals, carrers 30, superilles, carrers pacificats i zones de vianants.


-Un spin off de Star Wars "Andor"

Andor és un thriller d'espies que se centra en el personatge de Cassian Andor quan va estar anys aprenent dins de la rebel·lió. La sèrie, que s'ambienta en un temps anterior a la pel·lícula Rogue One: Una història de Star Wars, segueix les missions que Andor efectua per a recobrar i, mantenir la fe i esperança en la Galàxia davant el dur atac de l'Imperi.

  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 3

Directo Tiempo de juego

Tiempo de juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar
Directo TRECE Al Día

TRECE Al Día

Con José Luis Pérez y María Ruiz

Ver TRECE