COPE

Newsletters
Registrarme

PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 28 de setembre del 2022.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 12:38

Avui hem tractat, entre d'altres, els següents temes:

-El turisme suspèn Barcelona en seguretat

Les dades no indicaven això, però sí que és cert que tenim aquesta sensació d'inseguretat permanent. Hem guanyat molts efectius al carrer i també millores l'àmbit preventiu, però encara tenim punts febles, un exemple són els petits incidents quotidians que patim a qualsevol punt de Barcelona, com pot ser un robatori al carrer, en aquests casos estem molt malament.


-L'edifici històric de la UB celebra els cent cinquanta anys

Es compleixen cent cinquanta anys de la inauguració del primer curs acadèmic a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. L'Edifici Històric ocupa un lloc molt rellevant entre els edificis emblemàtics de la ciutat, però durant la major part de la seva història ha estat un espai aliè als barcelonins. Aquest aniversari vol significar també l'obertura definitiva de l'edifici a la ciutat i al país. Parlarem amb una de les persones que coneix millor aquest tema és el vicerector de patrimoni i activitats culturals de la UB, Agustí Alcoberro.

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar