COPE

PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 09 de juny del 2021.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 11 jun 2021

Avui hem tractat els següents temes:

-Cauen les ofertes de treball per a titulats universitaris a Catalunya

La pandèmia ha afectat la formació universitària, han caigut les ofertes de feina que demanaven titulats universitaris. Per saber per què ha passat, parlarem amb el responsable de Spring Professional a Catalunya el Sr. CarlosMoratal.

-A quina conclusió arribeu després de l'estudi que heu realitzat per saber el perquè d'aquesta caiguda d'ofertes a titulats universitaris?

Raons hi poden haver moltes, no creiem que hi hagi una raó exclusiva, però segurament serà pel tema de demanda de feina que cada cop ha sigut pitjor i també el fet que hi hagi cada vegada més demanda de formació professional sobretot graus mitjans i graus superiors perquè et permeten incorporar-te al mercat laboral molt més ràpid què no pas la carrera de quatre o cinc anys.

-Torna el Festival del Circ Elefant d'Or en una edició especial

Girona acollirà el Festival Internacional de Circ Elefant d'Or per quarta vegada. Però en aquesta ocasió l'esdeveniment es mudarà al pavelló municipal de Fontajau. El Festival presentarà un total de 18 números entre el 24 i el 28 de juny i acollirà les exhibicions de 49 artistes circenses de primera línia procedents de 15 països. Tenim en el programa el seu director Eugeni Matabosch.

-Està sent tot un èxit, el 50% de les entrades ja estan venudes.

<<La gent moltíssimes ganes de fer coses i de tornar-se emocionar i sobretot de veure espectacles.>>

-Com es presenta aquesta edició post pandèmica?

<< Es presenta moltes novetats en l'àmbit organitzatiu, no és una tasca senzilla, us podeu imaginar com serà moure 46 artistes de 15 països on hem d'afegir les PCR. Hi ha una gran expectació en aquesta edició tan especial del festival que farem del 24 al 28 de juny i que fem excepcionalment al pavelló de Fontajau on habitualment fem el circ de Nadal i ens permet una major distància entre els diferents grups bombolla dels espectadors que vinguin. També hi ha majors accessos d'entrades i sortides i una major ventilació, és un lloc idoni per poder representar aquestes onze representacions amb números molt espectaculars i tots han guanyat algun dels primers premis en altres festivals internacionals de circ.>>

-Com fer que els nens mengin de manera saludable?

La Diputació de Barcelona ha organitzat durant aquest mes 26 tallers de cuina sense pares a 14 municipis. Parlarem amb el senyor Fernando Martínez cap de la unitat de promoció de la Salut de la Diputació de Barcelona.

-Què són els tallers de cuina sense pares?

Són una sèrie de tallers que s'ofereixen a tots els municipis de la zona territorial de Barcelona i des dels serveis de Salut pública de la diputació. Va dirigit a tots aquells municipis que vulguin fer algun tipus d'actuació en aquest sentit. Bàsicament va dirigit als nens de 14 a 18 anys i té un objectiu dinàmic i d'aprenentatge.

-Va enfocat al món de la cuina?

Va dirigit més bé a l'alimentació saludable. Ens trobem que avui en dia està bastant de moda, però des del 2010 ja es va detectar la necessitat d'apropar d'alguna manera a la gent jove i sobretot com fer-li arribar al coneixement i la pràctica de com portar a terme una alimentació saludable.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera y Jon Uriarte

Reproducir
Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera y Jon Uriarte

Escuchar