COPE

Les mascaretes higièniques amb vàlvula d'exhalació no protegeixen de la covid-19

Tot i que protegeixen a l'usuari, aquestes mascaretes permeten que l'aire exhalat surti fora.

Les mascaretes higièniques amb vàlvula dexhalació no protegeixen de la covid-19

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 13:33

El Ministeri de Consum prohibirà la venda de mascaretes higièniques amb vàlvula d'exhalació. Tot i que protegeixen a l'usuari, aquestes mascaretes permeten que l'aire exhalat surti fora. L'inconvenient es troba precisament a l'aire que pot portar gotes respiratòries, que es produeixen quan algú respira, parla, estossega o esternuda. Aquest problema no es detecta en altres tipus de mascaretes, com per exemple, les quirúrgiques, les FFP2 o les de tela.

La venda d'aquestes mascaretes serà prohibida i ja apareix en un esborrany del Ministeri de Consum. En el document també s'especifica que, si l'ús del producte no és per motius higiènics, s'haurà d'aclarir de manera específica. Ara Consum ha enviat aquest esborrany a informació pública. És un tràmit obligatori que, per motius d'urgència, s'ha reduït fins a set dies.

Aquest i altres temes pròxims pots trobar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar