COPE

CINEMA

"Hijos del Sol". Els "Goonies" iranians

Una pel·lícula d'aventures darrere de la qual s'amaga una terrible realitat social.

Audio

Migdia a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:55

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui.

"HIJOS DEL SOL"Alí, un nen de 12 anys i els seus tres amics treballen per a sobreviure i ajudar a les seves famílies fent petits treballs en un garatge i cometent petits delictes per a aconseguir diners ràpids.

En un miraculós gir dels esdeveniments Alí rep l'encàrrec de trobar un tresor ocult baix terra. Per a això recluta als seus amics, però abans de començar la missió, han d'unir-se a l'Escola del Sol, una institució caritativa que intenta educar a nens sense llar i que està situada prop d'on suposadament es troba el tresor.


"BORRAR EL HISTORIAL"Tres veïns d'un suburbi es veuen superats pels seus problemes amb la tecnologia i les xarxes socials.

Amb l'ajuda d'un pirata informàtic, decideixen declarar la guerra als poderosos gegants tecnològics. Està clar que la seva batalla està perduda des del principi, però mai se sap.


"ESTE CUERPO ME SIENTA DE MUERTE"
Després d'intercanviar el seu cos amb un assassí en sèrie trastornat (Vince Vaughn) que causa estralls en un petit poble, la jove estudiant (Kathryn Newton) descobreix que té menys de 24 hores per a recuperar el seu cos o el canvi es farà permanent.

De la mà de*Blumhouse Productions i del productor Jason Blum, Christopher Landon dirigeix aquest llargmetratge i coescriu el guió al costat de Michael Kennedy.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar