COPE

TECNOLOGIA

Es confirma la continuïtat del MWC a Barcelona més enllà del 2024

El congrés d'enguany se celebrarà en les dates previstes: entre el 28 de juny i l'1 de juliol.

Es confirma la continuïtat del MWC a Barcelona més enllà del 2024

MIG DIA COPE CATALUNYABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:52

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, veu amb bons ulls la continuïtat del Mobile World Congress a Barcelona més enllà de 2024, l'any en què finalitza el compromís del congrés amb la capital catalana. Fins ara la seva relació amb la ciutat comptal ha estat molt bona i no veuen motius per no seguir. Per altra banda, el directiu ha assegurat que les dates en què se celebrarà el MWC –entre el 28 de juny i l'1 de juliol- són inamovibles i ha fet una crida perquè més ciutadans de l'Estat assisteixin de forma presencial al congrés, davant de les restriccions a la mobilitat internacional i desitgen que la comunitat local els hi recolzi.

Segons dades facilitades per Hoffman, al voltant de 28.000 persones procedents de diferents punts de l'Estat assistien cada any al MWC, una xifra que l'organització del congrés vol fer arribar a 35.000. Això suposaria que un 70% dels assistents serien espanyols, ja que la GSMA preveu reduir a la meitat l'aforament del congrés per la covid-19, fins als 50.000 assistents.

Per altra banda, Hoffman ha destacat l'excepcionalitat de l'edició d'enguany, tot i que també ha comentat que el format híbrid, tant de forma presencial com 'online', arriba per quedar-se. No obstant això, també ha apuntat que les trobades cara a cara continuaran sent un component molt important i que caldrà trobar un punt d'equilibri.

Al final, el conseller delegat de la GSMA ha volgut posar de manifest la seguretat de l'esdeveniment i els protocols que s'han desenvolupat. Han assegurat que el seu programa és segur.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar