COPE

Newsletters
Registrarme

ART

"Complicitats" l'exposició dels deu anys del projecte "Art i escola"

Al llarg d’aquests 10 anys, 28.253 alumnes de 73 centres educatius diferents han participat a Art i Escola, realitzant 315 projectes diferents.

Audio

MIG DIA A COPE CATALUNYACATALUNYA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:11

Ja fa 10 anys que ACVIC Centre d’Arts Contemporànies i el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona van endegar Art i Escola, un programa que vol impulsar la presència de l’art contemporani a l’escola, establint una xarxa de col·laboracions entre diferents institucions i persones que treballen des de l’àmbit de l’art i l’educació.

Per celebrar-ho, s'han programat activitats i una d'elles es va inaugurar fa una setmana, es tracta de l'exposició col·lectiva "Complicitats" al centre d'Arts contemporànies i recursos pedagògics d'Osona. Tenim el programa al curador de l'exposició el senyor Miquel Bardagil.

-Han donat molt de si aquests deu anys d'art i escola?

Sí i a més és un bon senyal perquè no és fàcil engegar un projecte com aquest amb col·laboracions entre els estaments artístics i el món de l'ensenyament. La part més complicada és que perduri i que hi hagi una continuïtat.

-Un dels punts forts és la llavor artística els alumnes?

Indubtablement, la iniciativa és un dels punts forts.

-Que trobarem en aquesta exposició?

En aquesta exposició trobarem una col·lectiva on hi ha 10 artistes. Cada any es feia al voltant d'un tema i volem que aquests deu artistes profunditzin en cada un d'aquests temes que hem fet al llarg d'aquests deu anys, alguns temes són el caos, l'entorn, la memòria, la llum, les xarxes o el tabú. Aquests deu artistes treballen disciplines molt diferents, com l'arquitectura, la fotografia o la ceràmica, tenen un perfil molt variat en el seu treball. Podem trobar des d'artistes consagrats de l'art de Catalunya com també apostes més joves o fins i tot artistes menys coneguts però amb treballs molt interessants.

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo