COPE

A causa del rebrot, els hospitals de Girona s'han vist obligats a posposar les operacions no urgents

La mesura s'ha pres amb la previsió de que els ingressos hospitalaris creixin

A causa del rebrot, els hospitals de Girona shan vist obligats a posposar les operacions no urgents

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 15:47

Els hospitals de Girona han començat a desprogramar operacions no urgents davant l'augment de casos de Covid-19, ha informat aquest dimecres el Servei Català de la Salut en un comunicat. La decisió s'ha pres amb la previsió que els ingressos hospitalaris vagin a més. Actualment hi ha 283 ingressats per Covid-19 a les comarques de Girona, 43 dels quals són crítics. A l'Hospital Josep Trueta de Girona no s'han pogut obrir els quatre quiròfans d'operacions programades de tarda que estava previst posar en marxa després de Nadal de dilluns a dijous.

A l'Hospital de Calella i en el d'Olot s'han reduït les operacions no urgents que no requereixen ingrés i es manté oberta la unitat de cirurgia sense ingrés. A l'Hospital de Palamós, els quiròfans només estaran operatius per a urgències i neoplàsies --càncer--, i hi ha entre un i dos quiròfans per a operacions sense ingrés.

Els hospitals de Blanes i Figueres mantenen tota l'activitat quirúrgica programada amb normalitat; l'hospital de Santa Caterina de Salt manté les mateixes mesures des del mes d'octubre i l'hospital de Campdevànol encara no ha recuperat les intervencions quirúrgiques amb ingrés des que es va detectar un brot de Covid-19 al desembre.

Aquest i altres temes pròxims pots trobar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar