COPE

ECONOMIA

Xarxa Capital, assessoria econòmica per a startups esportives

"L'esport en aquesta situació de pandèmia ha de ser part de la solució, no del problema".

Audio

La Linterna CatalunyaBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 18:47

Invertir en esport a molts els pot semblar arriscat o un sector de negoci amb poca rendibilitat, i més en els temps que corren.

Però la veritat és que fer esport, en moltes de les seves versions, està de moda i hi ha moltes startups que s'aventuren a combinar el practicar-ho amb la tecnologia. Xarxa Capital és una xarxa d'inversió especialitzada en el sector esportiu que ajuda i inverteix en els projectes prometedors que necessiten capital i assessorament per a triomfar.

A La Linterna Catalunya hem parlat amb el Carles Combarros, soci-fundador de xarxa capital.

Com es trien els projectes on invertir?

"Tenim una xarxa d'experts en el sector Esport, amb àmplia experiència en diverses àrees funcionals que analitzen oportunitats d'inversió que, si compleixen els requisits, poden rebre suport d'inversors." explica Combarros "Aquests mateixos professionals són els que, una vegada realitzada la inversió, acompanyen a l'equip emprenedor al llarg del període d'inversió per a millorar el projecte, buscar sinergies amb altres projectes participats i oferir una garantia als inversors."

No sembla un bon moment per a fer-ho

“L'esport pot contribuir de manera significativa al creixement econòmic, a la innovació i a la creació d'ocupació a Europa. Ens hem de posar a l'alçada de les grans capitals d'Europa" afirma Carles Combarros "L'esport representa el 1,76% de la riquesa de la UE, i els seus efectes multiplicadors són un altre 1,22% de la riquesa europea, a més de contribuir de manera indiscutible en la cohesió social, la salut i el progrés de la nostra societat i l'esport en aquesta situació de pandèmia ha de ser part de la solució, no del problema".

Sigui com sigui, l'esport és, en tots els seus formats, una part essencial de la nostra salut.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar