COPE

CINEMA

Sitges encara la recta final del seu festival amb un alt nivell de programació

La pandèmia i el confinament no han minvat ni des de lluny la bona selecció de pel·lícules programades en aquesta 53a edició.

Audio

La Linterna CatalunyaSitges

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 18:32

Aquestes son les pel.lícules que recomana, com cada divendres a La Linterna Catalunya, el Víctor Esquirol, crític de cinema de "otros cines europa".

Aquesta vegada ens porta una selecció en plena recta final de la 53ª edició del festival de cinema fantàstic de Sitges."HOST"

Amb Host encara anem una mica més enllà, està dirigida en remot. Un grup d'amics, avorrits pel confinament del Covid19, decideixen fer una sessió d'espiritisme via Zoom i, per a això, contracten una medium. El que prometia una hora de riures es converteix en el major malson."THE OWNERS"

Anglaterra rural, principis dels noranta: els amics de la infància Nathan i Terry són induïts pel sociópata local per a robar als Huggins, un metge ancià i la seva esposa. La núvia de Nathan, Mary, està totalment en contra del pla, però al cap d'unes hores es troba en el casalot, al costat de la caixa forta del soterrani i d'una colla d'individus, a qual més sospitós."WENDY"

Una nena és segrestada i portada a un ecosistema ocult que està en guerra. El conflicte té com a protagonista a un pol·len que ha congelat el pas del temps i de l'edat. La protagonista, al costat de l'ajuda d'un inesperat company, tractaran d'omplir d'alegria i llibertat aquest recòndit món.

Perduda en una illa misteriosa on el temps i l'envelliment s'han detingut, Wendy ha de lluitar per a salvar a la seva família, la seva llibertat i a l'esperit alegre de la joventut, del perill mortal de créixer.

Cada divendres a La Linterna Catalunya, el Víctor Esquirol escull tres estrenes per comentar i recomanar... o no.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar