COPE

Newsletters
Registrarme

Compres en línea

Set de cada deu compradors en línia fan devolucions, però només dos estarien disposats a pagar-les

Set de cada deu compradors en línia fan devolucions de forma habitual, però només dos estarien disposats a pagar-les i, com a molt, el 10% del valor original del producte

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 17:06

Set de cada deu compradors en línia fan devolucions de forma habitual, però només dos estarien disposats a pagar-les i, com a molt, el 10% del valor original del producte. Aquesta és una de les principals conclusions d’un estudi de Veepe i l’IESE sobre el futur del comerç en línia, que detalla que a l’hora de retornar productes 3 de cada 4 consumidors van a la botiga física per tal d’estalviar-se costos, mentre que un de cada 3 es queda amb el producte i intenta vendre’l en una plataforma de segona mà. L’informe també constata que els clients dels negocis en línia fixen la sostenibilitat com una “preocupació creixent”, però mostren una “forta reticència” a assumir costos en aquest sentit.

Pel que fa als serveis d’entrega, l’estudi apunta que 9 de cada 10 consumidors en línia prioritzen la gratuïtat abans que la rapidesa i 3 de cada 10 prefereixen recollir el paquet en un punt d’entrega si així s’estalvien el cost.

Un 77% dels consumidors explica que les realitza a través del telèfon mòbil i la meitat assegura que busca informació dels productes a les xarxes socials, sobretot a Instagram. La moda i els viatges són els sectors que concentren les compres, seguits dels espectacles i la tecnologia.

El document també apunta que, després de l’esclat de la pandèmia, el comerç en línia s’ha consolidat com a canal de compra. En aquesta línia, apunta que un 43% dels enquestats preveu augmentar les seves compres respecte de l’any passat i un 70% assegura que compra almenys una vegada al mes. En relació amb la despesa, el 60% dels compradors en línia indiquen que hi destinen entre 20 i 100 euros al mes.


Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar