COPE

PREVENCIÓ

Salut laboral recomana la vacunació contra la Covid-19 de tots els treballadors

"D’acord amb l’evidència científica i la supervisió de les agències de control, no pot dubtar de les vacunes contra la COVID-19".

Audio

La Linterna CatalunyaBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:11

L'Associació Catalana de Salut Laboral (@SCSL), de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, amb el suport dels premis Àngel de Salut Laboral de Catalunya, i de més de cinc-cents professionals de la salut laboral que, des dels servei de prevenció de riscos laborals de les empreses, fan el seguiment de la salut de prop prop de tres milions de treballadors, recomana, en un comunicat, la vacuna de la COVID-19.

En el comunicat l’@SCSL recorda que cap professional, d’acord amb l’evidència científica i la supervisió de les agències de control, no pot dubtar de les vacunes contra la COVID-19, que han de complementar les mesures preventives higièniques.

Les vacunes amplien i diversifiquen el conjunt de mesures que permetran controlar -afegeix el comunicat-­ la pandèmia i albirar una nova situació sanitària i, per tant, una sortida de la crisi social i econòmica que pateix la nostra societat a causa de la COVID-19.

Vacunar-se és una bona opció de salut personal, però, també, un compromís social i ètic amb la comunitat. La vacuna és una mesura proporcionada que compleix amb els requisits i garanties necessaris de seguretat i ètica.

Finalment, el comunicat de l’@SCSL recomana a tots els treballadors vacunar-se i contribuir a controlar la pandèmia.

I, molt especialment, aconsella als professionals de la salut laboral, i a aquells que tenen cura de persones, vacunar-se per cuidar-se i poder cuidar.

A La Linterna Catalunya hem parlat amb la Dra. Elisabeth Purtí, presidenta de l'Associació Catalana de Salut Laboral, de l'Acadèmia de CIències Mèdiques de Catalunya "A més, no hem d'oblidar que superar la pandèmia és donar llum verda a la normalitat diària, en termes de salut, relacions socials i economia de la societat i per això la vacunació és tan important" ens explica la doctora Purtí.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar