COPE

Newsletters
Registrarme

Cursos

Llevadores organitzen unes sessions de paternitat responsable

Es faran al Cap Rambla i al Cap Turó de Can Mates

Llevadores organitzen unes sessions de paternitat responsable

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 18:55

Durant el mes d'octubre i novembre al Cap Rambla i el Cap Turó de Can Mates tindran lloc 5 sessions, amb les que es vol donar resposta a la necessitat d'oferir una atenció integral a la parella en el seu projecte de maternitat i paternitat, tenint en compte les relacions de gènere. Perquè fer de pares es comença a construir des de l'embaràs, fins i tot abans. És en aquest moment on comencen els primers canvis i també les primeres preguntes, inquietuds i dificultats. Per això, des d'ASSIR s'ofereix un espai de confiança i seguretat entre homes on poder explorar els reptes i oportunitats de les paternitats actualment i resoldre dubtes sobre quin és el seu paper durant l'embaràs, el part, el portpart i la criança en general. En aquest sentit ,es construiran diferents estratègies per viure la paternitat de manera més present, activa i conscient, aspectes clau per l'establiment d'un bon vincle amb les nostres criatures i gaudir de la criança. Aquestes sessions aniran a càrrec de les llevadores de l'ASSIR de Cap Rambla i Cap Turó de Can Mates. El futurs pares interessats en assistir a aquest taller poden fer la inscripció al taulell de l'ASSIR o al CAP o a la llevadora de la vostra consulta.


Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo