COPE

Newsletters
Registrarme

Programa

La Linterna a Cope Catalunya i Andorra 6 octubre 2022

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:10

  • El preu del consum elèctric continua enfilat i cada cop tenim més aparells i electrodomèstics connectats a la xarxa. Per això cada cop hi ha més interès per sistemes alternatius de generació d´energia neta. Una d´aquestes alternatives son les làmines solars per al balcó que poden rebaixar la factura de la llum. La inversió ronda els mil euros i l´estalvi energètic mensual pot ser d´entre 30 i 50 euros.

Joan Rocabert, Professor del Departament d´Enginyeria Elèctrica de la Universiotata Politècnica de Catalunya.

  • L´infalció i l´encariment dels preus ha fet aguditzar l´estratègia econòmica de les famílies i les ha conduït a buscar alternactives als productes més cars del supermesrcat. Així els consumidors comencen a comprar en menys quantitat articles frescos i opten per alternatives més econòmiques com els congelats.
  • Gema del Caño , Especialiste en nutrició.

  • El 80% de les tortugues marines del CRAM tene plàstic a l'estómac. La ingesta de material i l´entortolligament amb brosa són les principals afectacions d´aquests animals.

Lucía Garrido, Autora de l´estudi del CRAM ( Fundació per a la conservacio i recuperació d´animals marins)

  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitadoEscucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar
Directo La Tarde

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro.

Escuchar