COPE

Newsletters
Registrarme

Programa

La Linterna a Cope Catalunya i Andorra 5 octubre 2022

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:11


Temes d´avui a La Linterna a Cope Catalunya i Andorra;

  • El cotxes sense etiqueta ambiental podran circular 24 dies l´any per la ZBE . Novetats; les autoritzacions passen de 10 a 24 a l´any i els repartidors autònoms a menys de 5 anys de jubilar-se i les persones amb rendes baixes no caldrà que canviïn de cotxe .

Eloy Badia, Regidor d´Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l´Ajuntament de Bcn

  • L´Agència Europea del Medicament, alerta que consumir fàrmacs que combinen ibuprofè i codeïna poden ser letals . A Espanya només es venen tres productos a la farmàcia amb aquesta combinació i només es pot comprar amb recepta mèdica. Quan pendre Ibuprofè i quan codeïna?.

Lorena Rivera, Responsable del Centre d´Informació del Medicament del Col.legi de Farmacèutics

  • Europa viu l´epidèmia més greu de grip aviària. Catalunya extrema les precaucions!!!. A Catalunya no hi han granges afectades pel virus desde el 2017. Podem estar tranquils.
  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado

Anna Toda Directora de la Federació Avícola CatalanaEscucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las calles

Poniendo las calles

Con "El Pulpo"

Escuchar