COPE

Newsletters
Registrarme

Programa

La Linterna a Cope Catalunya i Andorra 18 novembre 2022

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:06

Temes d´avui a La Linterna a Cope Catalunya i Andorra;

  • Set de cada deu compradors en línea fan devolucions, però només dos estarien disposats a pagar-les. Un de cada tres consumidors es queda el producte i intenta vendre´l en una plaforma de segona mà.

Professor de IESE Business School, Iñigo Gallo, autor de l´estudi " El futur de comerç en línea".

  • Més de mil milions de joves podrien perdre l´oïda per culpa dels auriculars. Un de cada quatre joves d´entre 12 i 34 anys escolta la música i fa servir els auriculars en general a un volum massa alt.

Doctor Jacinto García, Cap d´Otorrinolaringologia de l´Hospital del Mar

  • El programa EFEC , ( Educació Financera i Emprenedora de Catalunya ) comença la seva onzena edició havent format a més de 164 mil alumnes. El Departament d´Economia i Hisenda de la Genralitat són els impulsors del programa. L´objectiu és oferir a les escoles públiques, concertades i privades impartir tallers d´educació financera bàsica als alumnes de 4t d´ESO.

Jordi Martínez, Director d´Educació Financera de l´Institut d´Estudis Financers.

  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitadoEscucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar