COPE

Newsletters
Registrarme

Programa

La Linterna a Cope Catalunya i Andorra 30 maig 2022

Audio

Barcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:11

Temes d´avui a La Linterna a Cope Catalunya i Andorra;El consum de cigarretes va augmentar durant el confinament. Demà 31 ès el Dia Mundial sense Tabac.

Doctor Víctor José Villanueva, Director del Màster en Prevenció del tabaquisme.

L´ACA impulsa una campanya per incentivar l´estalvi d´aigua entre els turistes. Els establiments hotelers explicaran del ´importància de l´estalvi de l´àigua i l´escasetat hìbrida.

Miquel Rovira. Director de l´Àrea de sostenibilitat d´EURECAT que tambè lidera la campanya.

Habitatge comunitari per persones amb discapacitat. La figura de l´assistent personal per un projecte de vida de persiones dependents. Dret a decidir on vull viure.

Cristina Molins, Portaveu Sindicat de mares de diversitat funcional. ( Mare de un noi de 21 anys amb autisme)

Propietats i riscos de l´àloe vera. El gel d´àloe vera és útil per a moltes afectacions de la pell i contra el restrnyment, però cal anar amb compte amb unes substàncies de la planta que estan prohibides per les autoritats sanitàries.

Josep Allué, vocal de Plantes Medicinals del Col.legi de Farmacèutics.


  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado


Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar