COPE

PROGRAMAS

LA LINTERNA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

LA LINTERNA, DILLUNS 19 DE JULIOL

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 10:04

“LA LINTERNA” d'avui ha començat marxant cap a Londres, per preguntar-li a una catalana que fa anys que viu allà, com estan rebent els anglesos la fi total de les restriccions.

Hem seguit conversant amb el senyor Fernando Martínez, secretari general de Fecalon, la federació catalana de locals d'oci nocturn. Estan preocupats i emprenyats, i més després de les darreres declaracions fetes des de l'Ajuntament de Barcelona on es proposava que les discoteques tanquèssin a la 1 de la matinada.

La Maria Cósbel ens han parlat sobre gastronomia. Aquesta famosa xef, amb més de 100.000 seguidors a xarxes socials, ens ha fet un recorregut pel fascinant món d'un plat molt estiuenc: L'amanida russa, i les moltes variants de maionesa que podem fer a casa.

I hem tancat el programa escoltant una de les millors veus que va donar el segle XX: La de Frank Sinatra. I és que una Big Band de l'escola de músics del Vendrell, oferirà el proper divendres un concert homenatge a Sinatra. Seran un total de 18 músics, liderats pel Loren, qui ens ha explicat com està preparant el concert.

Aquests i altres temes els pots escoltar cada dia a “LA LINTERNA” de COPE Catalunya i Andorra, entre les 19.00 i les 20.00 hores.


Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Date un respiro

Con P. Cisneros y J. Solo

Reproducir
Directo Date un respiro

Date un respiro

Con P. Cisneros y J. Solo

Escuchar