COPE

PROGRAMAS

LA LINTERNA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

LA LINTERNA, PROGRAMA DIJOUS 10 DE JUNY DE 2021

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 10:13

A “LA LINTERNA” d'avui hem començat parlant del nou medicament per lluitar contra l'Alzheimer que es començarà a comercialitzar als Estats Units. El director del Centre Alzheimer de Barcelona, Agustín Ruiz, ens ha parlat de l'estat actual en la lluita contra aquesta cruel malaltia.

Hem seguit escoltant les queixes del sector de l'oci nocturn, que continua sense poder obrir. El senyor Fernando Martínez, secretari general de FECALON ha instat al govern de la Generalitat a que permeti d'una vegada l'opertura de discoteques i locals d'oci nocturn, un sector durament castigat per la pandèmia, ja que porta més d'un any amb les persianes baixades.

I hem tancat escoltat a l'Àngela, una espluguenca que s'ha proposat recòrrer en bicicleta dels 200 quilòmetres que separen Llançà d'Esplugues, en una iniciativa que pretèn recaptar fons per lluitar contra el càncer de mama.

Aquests i altres temes són els que podeu escoltar cada dia entre les 19.00 i les 20.00 a “LA LINTERNA” de COPE Catalunya i Andorra.


Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar