COPE

PROGRAMAS

LA LINTERNA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

PROGRAMA 7 DE MAIG DE 2021

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 10:46

A "La Linterna" d'avui hem començat parlant amb el Fernando Martínez, director de FECALON, la Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn, que ens ha expressat les ganes que tenen les discoteques de poder tornar a obrir i de com això podria reduir el problema dels "botellons".

Després hem viatjat a una galàxia molt i molt llunyana, per parlar amb el president del club "Star Wars Catalunya", ja que aquesta setmana s'ha celebrat a tot el món el dia "Star Wars". La saga amb més merchandising de la història continua treient pel.lícules i sèries que compten amb milions de fans a tot el món, i també a Catalunya.

La música l'ha posat Pablo Perea, que ens ha presentat el seu nou DVD, un treball on repassa els més de 30 anys que porta pujant-se als escenaris, primer com a líder del grup "La Trampa" i després en solitari. Éxits que han arribat a número u a Espanya.

I per acabar el programa hem visitat un dels cinemes més antics de Catalunya: El cinema Alhambra, a La Garriga, un negoci familiar del qual ens ha parlat el seu propietari, el Josep María Miró, que porta un cinema que existeix des del 1913.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Reproducir
Directo La Tarde

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Escuchar