COPE

PROGRAMES

La Linterna a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 08 de gener del 2021.

Audio

La Linterna CatalunyaBarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 20:08

Avui, a La Linterna Catalunya, hem tractat els següents temes:

-Seria convenient endarrerir el retorn a les classes?

Una vintena de científics, epidemiòlegs i estadístics han demanat aquest dimarts endarrerir la tornada a l'escola davant una situació "descontrolada" de la pandèmia. Així ho han assegurat en un comunicat on sostenen que la situació epidemiològica a Catalunya és "significativament pitjor" que al mes de setembre, quan es va iniciar el curs escolar. Creuen que el tancament d'aquests centres és "imprescindible" per evitar nous contagis i contribuir a la reducció de la incidència de la covid-19. "La taxa de positivitat és de 9,5%, quan es recomana que aquest valor ha de ser inferior al 5%" han avisat, recordant també que la incidència acumulada supera el nivell de risc extrem establert pel Ministeri de Sanitat.

-Las farmacias catalanas tendrán nuevos tipos de autotests en febrero

El secretario de Salud Pública, Josep Maria Argimon prevé empezar con las cribas de autotests a las farmacias en un mes, a partir de finales de enero.

Precisamente, el hecho que estas PCR sean autotests permitirá liberar personal para la vacunación y para atender nuevos casos. En cuanto al retorno escolar, ha indicado que las vacaciones se hubieran podido alargar cuatro o cinco días más, pero nunca se habría planteado un retorno virtual.

-"Barcelona secreta, volum 2", 60 històries poc conegudes de Barcelona

Després de l’èxit de Barcelona. Històries, curiositats i misteris i Barcelona secreta, aquest llibre prossegueix el viatge de Xavi Casinos als detalls més íntims de la ciutat, aquells que no surten a les guies però que amaguen una història i són, per tant, part de la història de la nostra ciutat.

El periodista i escriptor en desvela uns quants més en aquest volum, en una selecció dels articles que ha publicat al llarg dels darrers anys a la secció «Barcelona secreta» de La Vanguardia.

-Un Russell Crowe embogit destrossa la vida d'una dona a "Salvaje"

Enmig d'un embús, una dona conduint toca el clàxon del seu cotxe en el moment equivocat, a l'home equivocat.
Un innocent contratemps del dia a dia es convertirà ràpidament en malson quan una dona toca el clàxon en el moment equivocat… al tipus equivocat.

“Ira al volant” és una expressió que es queda curta per a descriure el que el desconegut li farà a ella i a tothom que coneix.

  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado
Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo