COPE

Newsletters
Registrarme

Programa

La Linterna a Cope Catalunya i Andorra 17 març 2023

Actualitat del dia a La Linterna a Cope Catalunya i Andorra

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:05

Temes de la Linterna copi Catalunya i Andorra divendres 17 de març;

La Guàrdia urbana de Barcelona obre un servei pioner per a les víctimes de violència masclista i els seus fills. Les dones podran presentar denúncies en espais més amables per a elles i per als nens que les acompanyenSergi TorBarcelona tindrà un cementiri públic per a animals en 2024. L'ajuntament destinarà 1,1 milions a construir un forn per a incinerar mascotes i habilitar una zona amb columbarios a CollserolaSaray Heredia. Propietària del gat Messi. Va morir fa un any. Ho va incinerar. Ens compta el procés i quant li va costar?

Les 11 empreses amb més queixes dels consumidors energètiques; telefòniques i aerolínies. L 'agència catalana del consum assignarà un inspector a les companyies que reben més reclamacions.

Albert Melià, Director Agència Catalana de Consum.

Avui se celebra el Dia Mundial del son. Pilar fonamental de la salut física i mental.

Carla Estivill, Metge de la Fundació Estivill, especialista en somni i col.laboradora de la Time use Iniciative

Un centenar d'alumnes traslladen 20.000 abelles des de Viladecans fins a Riner (Solsonés) per salvar-les . El projecte Redicat vol donar a conèixer la importància d'aquesta espècie pel medi i conscienciar la poblacióEscucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2