COPE

Newsletters
Registrarme

Escoles

Les extraescolars del setembre han estat "un desastre", segons les famílies

Mentre que Educació es va comprometre a oferir activitats de lleure amb un component educatiu durant la jornada intensiva a les escoles

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 17:14

Ja s'ha acabat les activitats de tarda a les escoles que s'han organitzat durant el setembre per complementar la jornada intensiva. A partir de aquest dilluns, els centres ja començaran a fer classesmatí i tarda, però les famílies asseguren que els extraescolars d'aquest mes han estat un desastre. Pares i mares critiquen que els centres han fet curt de monitors i que sovint l'únic que s'ha fet ha estat allargar les hores de pati del migdia. Això malgrat que el Departament d'Educació es va comprometre a oferir activitats de lleure amb un component educatiu. Per això, els pares i mares demanen que a partir del curs que ve es facin classes matí i tarda des del primer dia. També si el curs comença abans, com aquest any.

Crèiem que han de començar el dia cinc o el set, però amb la jornada sencera

D'aquesta manera i de cara al curs que ve, les famílies defensen que es mantingui l'inici del curs la primera setmana de setembre, però amb l'horari complet des del primer dia.

Belén Tascón presidenta de la Federació d'Associacions de Famílies


Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar