COPE

Newsletters
Registrarme

Festa

El 8 d'octubre es celebra el desè aniversari de la campanya Rockpelsxuklis

L'entrada és gratuïta i tota la recaptació de les barres, serà lliurada a l'associació AFANOC

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:22

Amb motiu del desè aniversari de Rock pels Xuklis, continuen les celebracions on va començar tot, al barri de Montbau. I en aquest cas, quina millor oportunitat per celebrar-ho que a la Festa Major

El dissabte 8 d’octubre a les 19 h tindrà lloc al Pla de Montbau el concert de #rockpelsxuklis per l’AFANOC i pels joves amb càncer. En aquesta ocasió, el concert s’emmarcarà dins dels actes de la Festa Major de Montbau. L’entrada és gratuïta i hi participaran Blutax, Arma’t, Lujuria, Blackowl i Robert DJ.

La campanya Rockpelsxuklis té com a objectiu el manteniment de La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida temporal, donar a conèixer la feina que fa l’AFANOC a través dels seus projectes d’acompanyament i donar visibilitat als Joves amb Càncer.

L´entrada és gratuïta i tota la recaptació de les barres, serà lliurada a l'associació AFANOC, gestora de la casa. Així que a sopar i beure sense estar-se de res mentre gaudiu de les actuacions musicals.


Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Mañana Fin de Semana

Con Antonio Herraiz

Reproducir
Directo La Mañana Fin de Semana

La Mañana Fin de Semana

Con Antonio Herraiz

Escuchar