COPE

ACTUALITAT POLICIAL

Cauen els dos lladres que atemorien a veïns de Sant Boi

Acumulen entre tots dos 53 antecedents penals.

Audio

La Linterna Catalunya - LlobregatSant Boi

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 20:09

Cada dijous Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL de mossos d'esquadra, ens explica l'actualitat setmanal del cos policial.

Aquesta setmana els Mossos d'Esquadra per fi han pogut detenir en Sant Boi a dos perillosos lladres de pisos i locals comercials que portaven quatre mesos actuant a la ciutat. Els arrestats, dos homes de 31 i 34 anys, tots dos veïns del municipi, han estat atrapats quan estaven desvalisant un habitatge amb el seu propietari dins.

Des del passat estiu, els robatoris amb força estaven generant un fort clima d'inseguretat i de malestar veïnal en Sant Boi i de retruc al Prat i Cornellà.

Però aquest passat diumenge va arribar a la seva fi, els mossos van sorprendre in fraganti els dos delinqüents, que "sumen entre tots dos 53 antecedents (14 i 39, respectivament) i als quals, almenys, se'ls atribueixen vuit delictes per robatoris amb força en domicilis i establiments." explica Viudes.

La detenció dels dos lladres no va ser senzilla ens diu la portaveu del sindicat "El propietari de l'habitatge va poder alertar del que estava passant perquè va aconseguir amagar-se en una de les habitacions de la casa mentre els detinguts campaven a pler per la resta del pis. Quan els delinqüents estaven a punt de donar-se a la fugida van ser sorpresos pels agents a la terrassa. Així i tot, van intentar fugir a través de les teulades, però van ser atrapats al pati d'una casa pròxima." ens explica Viudes.

Ocupació d'un local

Gràcies al treball dels agents autonòmics de la comissària de Sant Boi de Llobregat i de la Policia Local del municipi s'ha pogut relacionar als dos homes amb altres vuit delictes més comesos des d'agost. L'última denúncia es va produir només unes hores abans de l'assalt a l'habitatge, quan van ocupar un local.

El jutge d'instrucció de Sant Boi ha decretat l'ingrés a la presó de tots dos sospitosos, a l'espera de poder relacionar-los amb els altres delictes comesos i demostrar la seva autoria. En realitat, tots els robatoris són semblants i es basen en la intimidació.

A l'agost, van robar i van amenaçar al propietari d'un domicili. Al setembre, un dels homes va ser denunciat per donar dades falses en cometre una infracció de trànsit al Prat de Llobregat.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

El Partidazo de COPE

Con Joseba Larrañaga

Reproducir
Directo El Partidazo de COPE

El Partidazo de COPE

Con Joseba Larrañaga

Escuchar