COPE

Newsletters
Registrarme

Festa

Benvinguts a Pagès; visites gratüites a camps i granges arreu de Catalunya

La 7a edició de La Festa Benvinguts a Pagès renova el poder de convocatòria amb la participació deprop de 600 agents aquest cap de setmana a Catalunya

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 18:16

La 7a edició de Benvinguts a Pagès La Festa renova el seu poder de convocatòria amb la participació de prop de 600 agents el primer cap de setmana d’octubre a Catalunya. La gran festa de la pagesia obrirà les portes de més de 150 explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país els dies 1 i 2 d’octubre en un cap de setmana especial de visites gratuïtes per donar a conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim cada dia, fidelitzar nous públics, fer més estreta la relació entre pagesos i pageses i ciutadania i fomentar la venda directa dels productes.


Cita prèvia, eina de reserva Benvinguts a Pagès

La Festa manté l’obligatorietat de reservar prèviament les visites gratuïtes a les explotacions a través de la pàgina web benvingutsapages.cat, que funciona com a central de reserves on es pot fer una cerca àmplia i exhaustiva de tota l’oferta preparada. El públic pot fer la cerca per tipologia de productes o bé per comarques. Aquesta reserva prèvia es va estrenar amb èxit l’any passat per a les 32.000 persones que es van desplaçar arreu del territori i va facilitar al públic planificar la seva visita i, per altra banda, va permetre a pagesos i pageses tenir preparades les visites ciutadanes a les explotacions.


Oportunitat per omplir el rebost


Participar de la festa de la pagesia és tota una experiència i és una magnífica oportunitat per omplir el rebost comprant directament a pagesos i productors. Les visites, que inclouen tastos de productes, permeten a les explotacions fidelitzar nous públics i estrènyer la complicitat amb els visitants que coneixen l’origen d’allò que mengen cada dia. Fruita fresca, peix, verdures, cereals i llegums, carn, formatges, mel, espècies i herbes aromàtiques, són alguns dels productes que es podran conèixer i tastar. L’experiència ajuda a sensibilitzar la ciutadania que s’adona de la importància de la pagesia i incorpora nous hàbits de compra de proximitat en el seu dia a dia. Les dades de Benvinguts a Pagès La Festa indiquen que la iniciativa és una gran oportunitat per fomentar la venda sense intermediaris perquè el 80% de les persones que visiten les explotacions compren els productes que coneixen a partir dels testimonis dels pagesos i pageses que divulguen el seu dia a dia.


Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar