COPE

Newsletters
Registrarme

Audio

NUTRICIÓ

Sopar i dinar en familia millora la salut dels adolescents

Els resultats són visibles indistintament de la relació emocional dels membres de la família entre ells

Tiempo de lectura:1Actualizado17:59

Segons el nou estudi de la Universitat de Guelph, els adolescents que sopen juntament amb la seva família, sense tenir en compte la relació entre els membres, és més probable que tinguin hàbits alimentaris més saludables a diferència de si mengessin sols. En aquest estudi s'ha analitzat, en el 2011, a més de 2.700 voluntaris d'entre 14 i 24 anys que viuen amb els seus pares. Els resultats mostren que els sopars familiars s'associen amb una dieta més saludable. Parlem amb la Dra. Anna Costa, diplomada amb nutrició humana i dietètica, llicenciada en biologia, i ciències i tecnologia dels aliments

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar
Directo Ecclesia al día

Ecclesia al día

Con Álvaro de Juana

Ver TRECE