COPE

Newsletters
Registrarme

Audio

ENSENYAMENT

El sindicat USTEC reclama més professorat a les aules

Reclamen més de 8300 docents per mantenir la mateixa capacitat de servei

Tiempo de lectura:1Actualizado18:06

Ramon Font, del sindicat USTEC és contundent: 'Després d'un any, no es nota cap diferència entre l'administració que gestionava el 155 i el govern actual'. I és que reclama millores en la inversió en educació, començant pels professors. 'Hi ha més professorat, però hi ha molt més alumnat'. La llei catalana ja contempla invertir en educació el 6% del PIB, cosa que actualment no es compleix. 'A més, cal dir que aquest percentatge és el que recomana l'OCDE i és el percentatge que tenen els països del nostre entorn'. 'El 2010 no estàvem per tirar coets, però en 9 anys no només no ha millorat sinó que ha empitjorat'.

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo El Partidazo de COPE

El Partidazo de COPE

Con Juanma Castaño

Escuchar