14-2-20

Tractorada històrica dels pagesos contra el model agricola actual

Els pagesos han sortit al carrer perqué estan farts dels preus rebentats dels productes que cultiven

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:56

Lleida ha acollit avui una tractorada massiva convocada pels sindicats,patronals i ajuntaments per defensar a la pagesia i el món rural que estàn vivin una de les pitjors situacions dels últims 50 anys.

Avui a Herrera Cope Catalunya i Andorra, Xavier Vela ,president de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya( JARC ) ha ratificat les paraules de la consellera d'agricultura Teresa Jordà, en el Parlament , quan va dir que “Les grans distribuïdores i les comercialitzadores s'estan forrant a costa dels pagesos”. Xavier Vela ha destacat que” És necessari modificar la llei de la cadena alimentària per fer un repartiment més just del valor dels productes agraris per beneficiar el sector “.

Els pagesos han sortit al carrer perqué estan farts dels preus rebentats dels productes que cultiven.Vela ha recordat que “ Un quilo de préssecs es paga al pagès a 20 o 25 cèntims el quilogram i el consumidor paga aquest preu multiplicat per set”. A les xarxes socials es pot seguir la lluita dels pagesos amb l'etiqueta #salvemlapagesia

Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

En directo2

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar

Mediodía COPE Fin de Semana

Con Iván Alonso

Escuchar