21-2-20

Perquè nomès un sis per cent d'indigents dorment a refugis municipals de Barcelona aquets dies de borrasca?

L'ajuntament de Barcelona no activa el pla contra el fred per les persones sense sostre fins que el termòmetre no marca zero graus

Audio

Herrera a Cope Catalunya i Andorra

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 18:21

Perquè només un sis per cent de les persones que viuen als carrers de Barcelona, que són més de mil, dormen a refugis municipals durant aquests dies de fred,pluja i molt vent? La resposta l ha donat avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra ,el president d'Arrels Fundació.Ferran Busquets ha destacat que “ L'ajuntament de Barcelona no activa el pla contra el fred per les persones sense sostre fins que el termòmetre no marca zero graus”.

El president d'Arrells ha dit que “ Aquests dies no calia esperar les temperatures extremes perquè feia prou fred per portar als indigents als centres socials”.Busquets ha criticat al consistori barceloní nomès disposi de 75 places durant l'hivern per la gent del carrer però ha afegit que “ Podem afegir-se unes 135 places més ,tot i que comparat amb les 1.200 persones que dormen al carrer no és res”.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más

En directo

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar