10-2-20

Nou protocol d'atenció i acompanyament al naixament a Catalunya

 El procès del part és un moment que la dona i la seva criatura han d'estar lo millor tractats possibles

Audio

Herrera a Cope Catalunya i Andorra

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:33

La llevadora farà la primera visita a casa de la mare.Aquesta és una de les novetats del nou protocol d'atenció i acompanyament al naixament a Catalunya a partir d'aquest any 2020. Ho ha explicat avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra ,la doctora Carmen Cabezas, subdirectora general de promoció de la salut de l'Agencia de Salut Pública de Catalunya.

La doctora ha dit que “ La veritat és que el procès del part és un moment que la dona i la seva criatura han d'estar lo millor tractats possibles , a la vegada sense medicalitzar i respectant  al màxim les seves decisions,això és el que vol el nou Protocol del part i el naixament”.

Carmen Cabezas ha fet incidencia en que “ La majoria de dones no pateixen la depressió postpart però, si és el cas, si es controla a temps és pot donar solució a la mare i a la seva familia”.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más

En directo

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar