COPE

Newsletters
Registrarme

ACTUALITAT

El Nadal s'estrena amb les Llums de Sant Pau

Enguany s'ha fet una instal·lació amb bombetes de tecnologia LED de baix consum que estalvien un 80% de l'energia.

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 17:30

Ahir dia 22 de novembre es va estrenar la segona edició de les llums de Nadal al recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau amb el títol "L'univers de la llum". Parlarem amb el director de projectes de Proactiv, Xavier Sánchez

- S'està convertint en una tradició?

Aquesta és la idea i esperem que es converteixi en una tradició a la ciutat de Barcelona. El Christmas Garden s'està fent des del 2015 a diferents ciutats europees.

- Explica'ns com neix el Christmas Garden.

La idea original neix el 2012 als jardins botànics de Londres per atreure més visitants durant el ple hivern en un jardí botànic A partir d'aquí, la idea va anar creixent i l'any 2015 s'estableix com a tal a Berlín.

- Les decoracions de Nadal atrauran visitants?

La idea és que sí de fet a molts països d'Europa és una tradició molt turística De fet hi ha gent que viatja per veure aquests mercats nadalencs típics com per exemple Alemanya. Amb el nostre clima mediterrani evidentment haurem d'encaixar el concepte en una ciutat com Barcelona.

- Les temàtiques seran diferents cada any?

Sí el primer any vam fer una edició més tradicional tot i que sabíem que una ciutat com Barcelona és una esponja per fer temes molt diferents. Aquest any hem creat l'univers de la llum amb Galàxies i estrelles i volem fer cada any una temàtica diferent sense oblidar el fil conductor de Christmas Garden i l'esperit nadalenc.

- S'ha valorat la possibilitat de fer-ho a l'estiu?

Sí i de fet tenim projectes no només Espanya i estem pensant en llatinoamericà on volem plantejant Christmas Garden diferent amb un concepte molt similar.

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar