23-1-20

Les darreres pluges del temporal Glòria cauren aquesta tarda al Pirineu

La tendencia pels propers dies es de millora sense arribar a tenir un temps esplèndit 

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:38

Les darreres pluges cauran al Pirineu cap a les tres de la tarda d'avui.Les temperatures mínimes i màximes es mantindran sense canvis. Tot i que el temporal Glòria ,que ha provocat dos morts a Catalunya, està a les seva recta final els desbordaments d'alguns rius continua preocupant.

Avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra, Ramón Pascual ,cap del grup de predicció de l'Àrea Estatal de Metereologia (AEMET) ha dit que : “La tendencia pels propers dies es de millora sense arribar a tenir un temps esplèndit ,hi haura nebulositat i febles precipitacions en alguns moments però no tindrà res a veura amb el que hem patit aquests dies”. Pascual ha destacat l'aigua caiguda mentre ha durant Glòria, “En concret al Montseny s'han arribat als 400 litres per metre quadrat i a més en el mes de gener, una época que mes aviat seca dins del nostre clima mediterrani”.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

En directo

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Reproducir

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Escuchar