COPE

16-2-21

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 16 FEBRER DIMARTS

Audio

HERRERA A COPE CAT I ANDBARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 09:26

HERRERA COPE CATALUNYA I ANDORRA DIMARTS 16 FEBRER

12.30H ÚLTIMA HORA COVID.MEDICAMENT PER L'ASMA QUE POT REDUIR LA GRAVETAT DE LA COVID.DR. CÉSAR PICADO, EXPERT EN ASMA

12.45H AMICS DE LA GENT GRAN TEM QUE ELS AVIS SIGUIN VÍCTIMES D'ESTAFES AMB LA VACUNACIÓ A DOMICILI. ALBERT QUILES, DIRECTOR GERENT.

MIGDIA COPE CAT I AND 16-2-21

13.10H COM DEMANAR ELS NOUS AJUTS ECONÒMICS ,AFECTADES PER ERTO I PETITES EMPRESES.QUINES CONDICIONS CAL CUMPLIR? ELS AUTÒNOMS PODRAN OBTENIR FINS A 2000 EUROS I ELS AFECTATS PER ERTO 600 EUROS.

13.30H SEGUIR L'ESCOLA DESDE L'HOSPITAL , UNA DIFICULTAT AFEGIDA EN TEMPS DE COVID.HOSPITAL PARC TAULÍ, FA 30 ANY SQUE HI HA AULA HOSPITALARIA PERO QUE ARA LES MESTRES NO LA TREPITGEN

13.50H LLIBRE " LA ESTACIÓN DE LAS LUCES" TONI RAMOS. EDITORIAL TRANSBORDADOR.

Aquests i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar