COPE

17-2-21

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA DIMECRES 17 DE FEBRER

Audio

HERRERA A COPE CAT I ANDBARCELONA

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 15:14

HERRERA COPE CATALUNYA I ANDORRA. DIMECRES 17 FEBRER

12.30H L’Hospital de Mataró aconsegueix rebaixar a la meitat la pèrdua de pes en pacients ingressats per COVID-19 i reduir la desnutrició. Doctor Pere Clavé, director de recerca del Consorci Sanitari del Maresme i responsable de l'estudi.

12.45H EL GOVERN (CONSUM) ENDUREIX ELS REQUISITS PER VENDRE MASCARETES HIGIÈNIQUES . QUINES SÓN?.

Montserrat Ribera.

13.10H EL SECTOR FUNERARI CATALÀ DEMANA INCLOURE EL SEU PERSONAL EN ELS GRUPS PRIORITARIS DE VACUNACIÓ. LAS BAIXES PROVOCADES PER LA COVID YA SUPERA EL 10% DEL TOTAL DE TREBALLADORS DEL SECTOR. .ASOCIACIÓ DE EMPRESAS DE SERVEIS FUNERARIS DE CATALUNYA ( ASFUNCAT). SALUT DE MADRID JA HA INCLÓS A AQUEST SECTORS EN EL PROGRAMA DE VACUNACIO.PRESIDENT Josep M. Mons..

13.30H L' AJUNTAMENT VOL PROHIBIR FUMAR A LES PLATGES DE BARCELONA. PARLEM AMB EL REGIDOR DE L'AJUNTAMENT ELOI BADIA.

13.45H LA MEITAT DE LA POBLACIÓ PODRIA SER MIOP EL 2050 PER LA POCA ACTIVITAT AL AIRE LLIURE. JUAN.P ALVAREZ DE TOLEDO, SUBDIRECTOR MÈDIC DEL CENTRE DE OFTALMOLOGIA BARRAQUER.Dr. Juan P. Álvarez de Toledo

Subdirector médico y coordinador del área de Segmento Anterior y Cirugía Refractiva del Centro de Oftalmología Barraquer.

13.50H MARTA GONZÁLEZ. Tema: Dies internacionals.

Aquests i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Reproducir
Directo La Tarde

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Escuchar