COPE

18-2-21

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA DIJOUS 18 FEBRER

Audio

HERRERA A COPE CAT I ANDBARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 13:55

HERRERA COPE CATALUNYA I ANDORRA/ 18 febrer 2021

12.30H ÚLTIMA HORA COVID 19. EL BANC DE SANG I TEIXITS HA DETECTAT A CATALUNYA ELS DOS PRIMERS CASOS DE LA VARIANT BRASILEIRA DEL CORONAVIRUS. LUIS LÓPEZ ACUÑA, EXDIRECTIVO DE LA OMS .EPIDEMIOLOGO.

12.45H ELS COMERCIANTS I ELS RESTAURADORS DELS AEROPORTS ESCLATEN CONTRA AENA I INSTEN A LA GENERALITAT I AL GOVERN CENTRAL A INTERVENOR EN EL CONFLICTE. L'OPERADOR AEROPORTUARI AENA, APLICA UN REEQUILIBRI DE RENDES TOTALMENT DESPROPORCIONAT I AMENAÇA AMB L'EXECUCIÓ INMDIATA DELS AVALS DELS SEUS CONCESSIONARIS DE RETAIL I RESTAURACIÓ SI N S'ACECEPTEN LES SEVES CONDICIONS.LLUÍS BLASI, VICEPRESIDENT DE AEOCA Asociación Española de Operadores Comerciales Aeroportuarios .

Aquests i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo