COPE

27-11-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 27-11-20

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:07

HERRERA COPE CATALUNYA I ANDORRA DIVENDRES 27-11-20

12.30h ÚLTIMA HORA COVID-19.DOCTORA Sònia Miravet, vicesecretària del COLEGI DE METGES DE CATALUNYA, CoMB i metgessa de família a l’EAP Martorell Rural,.

12.45H LES AIGÜES RESIDUALS MOSTREN UNA SITUACIÓ GREU DEL CORONAVIRUS AMB TENDÈNCIA A ESTABILITZAR-SE. Lluis Coromines, investigador de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua i un dels coordinador del projecte de recerca ‘Xarxa de Vigilància del SARS-CoV-2 en aigües residuals’

MIGDIA COPE CATALUNYA I ANDORRA 27-11-20

13.10H EL 34% DELS CATALANS TENEN PROBLEMES DE SON.DORMIEN PITJOR DESDE LA COVID -19

l Dr. Guillén Coordinador de la Cátedra del Sueño Universidad de Granada

13.30H ELS TREBALLADORS DE LA VALL HEBRON DEUNCIEN QUE LA ZONA VERA ELS HA TRET 2000 PLACES D'APARCAMENT. ABANS EREN PLACES GRATUÏTES.MARTA RUBIES DEL SINDICAT SATSE I TREBALLADORA VALL HEBRON.

.Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo