COPE

Newsletters
Registrarme

PROGRAMES

Herrera a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 07 de desembre del 2022.

Audio

Herrera a COPE CatalunyaBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 12:43

Avui hem tractat els següents temes:

-El món rural necessita població

"Hi ha una important fuga de talent de les zones rurals, principalment de joves que marxen a les ciutats per estudiar a la universitat. La major part d'aquest jovent no torna, perquè pensa que no trobarà oportunitats a les seves àrees d'origen. De fet, però, el que passa és el contrari: moltes empreses de les zones rurals no troben el talent professional que necessiten. I no parlem només de feines en agricultura o turisme, sinó d'àmbits molt diversos, com ara enginyeries, salut, màrqueting, assistència i dinamització social, cultura, etc.". Així resumeix el problema de l'ocupabilitat al món rural Mireia Font, gerent del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, un dels 284 Grups d'Acció Local que treballen a Espanya, a l'empara del programa LEADER de la Unió Europea (UE), per impulsar el desenvolupament econòmic i social de les zones rurals.


- Alliberen a una dona segrestada a una cabana

Com cada dimecres fem un repàs per l'actualitat policial amb la portaveu de SAPFEPOL, Imma viudes.

- Heu alliberat una dona segrestada a una cabana. Sembla l'argument d'una pel·lícula de por.

Efectivament i per sort no tenim molts instituts d'aquest tipus, però generen molt alarma social. Aquest cas s'ha resolt bé, és una setmana molt positiva pels nostres companys i companyes perquè recordem que també es va detenir els dos presumptes autors d'un homicidi que va haver-hi a l'Eixample de Barcelona que també va generar molt alarma social perquè van trobar el tors d'un home a la brossa, per tant, aquella detenció unida amb el cas que ens ocupa ara d'aquesta jove segrestada, podríem dir que ha estat una setmana molt positiva en aquest sentit.

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar