COPE

Newsletters
Registrarme

PROGRAMES

Herrera a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 05 de desembre del 2022.

Audio

Herrera a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:22

Avui, entre d'altres, hem tractat els següents temes:

-Les vendes a les grans superfícies frenen el creixement respecte dels mesos anteriors

Les vendes a les grans superfícies van augmentar un 3,8% en comparació amb el mateix mes de l'any passat, segons les xifres de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat) publicades aquest divendres.

Així, es constata un alentiment del creixement, ja que en els dos mesos anteriors –agost i setembre- les vendes van augmentar per sobre del 10% anual.

Per grups de productes, les vendes d'alimentació van pujar un 5,4% a l'octubre, mentre que la resta de productes van créixer un 2,2%.

L'índex a preus constants, és a dir, eliminant l'efecte preus, va registrar un decreixement del 4,5%, de manera que va reflectir l'impacte de la inflació (-6,6% en alimentació i -2,3% en la resta de productes).

En l'acumulat entre gener i octubre, la variació de l'índex a preus corrents es va situar en el 12,1% respecte de l'any passat. Les vendes acumulades de l'alimentació van créixer un 6,5% i les de productes no alimentaris un 18,3%.


Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Directo Mediodía COPE

Mediodía COPE

Pilar García Muñiz

Escuchar
Directo TRECE Al Mediodía

TRECE Al Mediodía

Con Marco Chiazza y Lucía Crespo

Ver TRECE