COPE

PROGRAMES

Herrera a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 21 de juliol del 2021.

Audio

Herrera a COPE Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 13:15

Avui hem tractat els següents temes:

-Ajudaran els test de les farmàcies a controlar el virus?

Només a l'entorn d'un 0,5% de les persones amb la pauta completa de vacunació s'han contagiat de covid-19 a Catalunya. Actualment hi ha uns tres milions de persones que ja fa dues setmanes que tenen aquesta pauta completa i d'entre aquests, s'han detectat uns 17.000 positius des de l'inici de la vacunació.

A Herrera a COPE Catalunya hem parlat amb l'epidemiòleg, Daniel López-Acuña, que ha destacat que això demostra que les vacunes "són molt efectives".

Dels tres milions d'immuntizats, 875 han estat hospitalitzats (28 de cada 100.000) i 78 han ingressat en UCI. D'altra banda López-Acuña ha explicat que la nova variant fa que el percentatge d'immunitzats per assolir la immunitat de grup pugi del 70% -que s'espera tenir a principis de setembre- a entre un 85% i un 90%.

-Serà un estiu de moltes meduses?

Platja, sol que deixa la pell bronzejada, siluetes esveltes lluint els seus vestits de bany, diversions, relax, però atenció! a l'hora de gaudir de l'aigua hem d'estar atents a la presència de les Meduses.

A Herrera a COPE Catalunya hem parlat amb el director tècnic de l'aquàrium de Barcelona, Patrici Bultó "No crec que hi hagi moltes meduses aquest estiu. Cal pensar que això depèn molt de les pluges. Si plou bastant, o raonablement bastant, els rius porten molts nutrients a la mar i això fa que proliferin més meduses." explica l'expert de l'aquarium barceloní.


Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar