COPE

20-1-21

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

Audio

HERRERA A COPE CAT I ANDbarcelona

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 15:02

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 20-1-21

12.30H SATSE ,SINDICAT D'INFERMERES DE CATALUNYA ,EXIGEIX AGILITZAR AL MÀXIM LA VACUNACIÓ DE SANITARIS DAVANT LA GRAVETAT DE LA TERCERA ONADA.

12.45H Los dermatólogos recomiendan que los pacientes con psoriasis y en tratamiento sistémico reciban información sobre qué tipo de vacuna anti-COVID-19 es aconsejable.

Dra. Isabel Belinchón, coordinadora del Grupo de Psoriasis de la Academia Española de Dermatología.

.

MIGDIA COPE CATALUNYA I ANDORRA 20-1-21

13.10H LES RESTRICCIONS EN LA RESTAURACIÓ EVIDENCIEN LA MANCA DE LAVABOS PÚBLICS. L'AJUNTAMENT DESCARTA PUBLICAR EL LLISTAT COMPLET DE SERVEIS DE LLIURE ACCÉS DE BARCELONA PER EVITA CUES I PER PREVENCIÓ. ALEJANDRO AMO, PRESIDENT ASSOCIACIÓ CRHON.

13.30H A BARCELONA S'HI RESPIRA MILLOR PER PRIMERA VEGADA EN 20 ANYS GRÀCIES AL CONFINAMENT, SEGONS DADES DE L'ANUARI DE LA CONTAMINACIÓ A BARCELONA 2020. L'ANUARI RESPON A UN PROJECTE IMPULSAT PER LA FUNDACIÓ ENT.Miquel Ortega Cerdà
Fundació ENT - Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental, Universitat Autònoma de Barcelona.

13.45H PER QUÈ ELS YOUTUBERS MARXEN A VIURE A ANDORRA I QUANTS DINERS ES PODEN ESTALVIAR ? ALBERT SAGUÉS ,PROFESSOR DE LA UPF I EXPERT TRIBUTARI.

13.55 MARTA GONZÁLEZ PELAEZ . YOUTUBERS

Aquests i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra. ENTÍFIQUES I TECNÒLOGUES.CARMEN FENOLL PRESIDENTA DE AMIT .

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar