COPE

5-1-21

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:03

HERRERA COPE CATALUNYA I ANDORRA 5-1-21

12.30H ÚLTIMS HORA COVID. ELS RESPONABLES DE LES UCIS DELS HOSPITALS DE CATALUNYA AVISEN DE QUE SI NO ES PRENEN MESURES MÉS CONTUNDENTS,NO ENS EN SORTIREM . MIQUEL SANZ,COORDINADOR ASSISTENCIAL DE LES UCIS DEL CLÍNIC.

12.45H EL PERSONAL D'INFERMERIA NEGA QUE UN DELS PROBLEMES EN LA LENTITUD DEL RITME DE VACUNACIÓ A CATALUNYA SIGUI LA FALTA DE PERSONAL. ALBA BRUGUÉS PRESIDENTA DE LA ASSOCIACIÓ D'INFERMERES DE CATALUNYA.

MIGDIA COPE CATALUNYA I ANDORRA 5-1-21

13.10H NOVES RESTRICCIONS PERL COVID; CONFINAMENT MUNICICPAL I AFECTACIÓ AL COMERÇ. SERGI DELGADO, PROTECCIÓ CIVIL.

13.30H COMPRA UN COTXE NOU SERÀ MÉS CAR AQUEST 2021, L'AUGMENT DE LÍMPOST DE MATRICULACIÓ CASTIGA ENCARE MÉS A UN SECTOR MÉS QUE CASTIGAT.JAUME ROURA, PRESIDENT DE FECAVEM ,PATRONAL CATALANA DE DISTRUBUCIÓ DE L'AUTOMOCIÓ.

13.45H LLIBRE. 365 DIES AMB MARIA. ÁNGEL RODRÍGUEZ VILAGRAN

13.50H MARTA GONZÁLEZ. COM ES CELEBRA A D'ALTRES PAISOS EL DIA DE REIS.

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar