COPE

30-12-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

Audio

HERRERA A COPE CAT I ANDBARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 10:22

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 30-12-20

12.30H ÚLTIMA HORA COVID.UN 10% DE CAOS DE LA COVID ÉS PERSISTENT I NO SE SAP SI ELS SÍMPTOMES SERAN CR'NICS. PARLEM AMB AMPARO QUE ÉS LA PORTAVEU DE ,ASOCIACIÓN DE ENFERMOS CRÓNICOS DE COVID.

12.45H TROBEN COM AFECTA LA COVID A LA PELL DEL MALATS . DOCTORA ANDREA COMBALIA DEL SERVEI DE DERMATOLOGIA DEL HOSPITAL CLÍNIC

13.10H LA COVID MULTIPLICA LES INICIATIVES D'ACOMPANYAMENT EN EL DOL .SERVEI D'ACOMPANYAMENT EN EL DOL DE LA CATALUNYA CENTRAL, CARLES PERARNAU , PSICÒLEG CLÍNIC.

13.30H NORMES DE CARA A LA CELEBRACIÓ DEL CAP D'ANY.PROTECCIO CIVIL.INMA SOLER ,SUBDIRECTORA OPERATIVA DE PROTECCIÓ CIVIL.

13.45H CREU ROJA FA UNA CRIDA URGENT PER COMPLETAR LA RECOLLIDA DE JOGUINES PER ELS REIS.

13.50H COM S'ACOMIADA L'ANY A DIFERENTS PARTS DEL MÓN? .MARTA GONZALEZ

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar