COPE

29-12-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

Audio

HERRERA A COPE CAT I ANDBARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 10:21

HERRERA COPE CATALUNYA I ANDORRA 29-12-20

ASSOCIACIÓ VACUNOLOGÍA.DR FERNANDO MORAGA-LLOP .VICEPRESIDENT DE LA ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE VACUNOLOGÍA NO ÉS PARTIDARI DE LA VACUNACIÓ OBLIGATÒRIA .

A partir de QUE TEMPERATURA TENIM FEBRE ? APRÈN A LLEGIR CORRECTAMENT UN TERMÒMETRE.GUILLERMO BAGUERIA. FARMACÈUTIC MEMBRE DEL COL.LEGI DE FARMACÈUTICS DE BARCELONA

ELS CASOS DE NENS AMB COVID-19 HA PUJAT DE L'1 Al 12% DEL TOTAL EN LA SEGONA ONA, PERÒ LA SEVA EVOLUCIÓ ÉS BONA. DOCTORA CRISTINA CALVO,PNEUMÒLOGA I PEDIATRA DEL SEPAR. ( SOCIETAT EPAÑOLA DE PNEUMOLOGIA)

CARTES ANÒNIMES PER FER COMPANYA Als PERSONIS INGRESSADES PER NADAL.MARA LÓPEZ ,MEMBRE DEL PROJECTE FAMÍLIA INVISIBLE.

EL CORONAVIRUS EMMUDEIXEN ELS TABLAOS FLAMENCS JA NO AGUANTEN MÉS. A punt DE DESAPARÈIXER. MARIA ROSA PÉREZ ,DIRECTORA DE L'ASSOCIACIÓ TABLAOS FLAMENCS.

LIBRO "EL ÚLTIMO ARBOL DEL PARAISO. ENMA LIRA ( ESPASA)

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar