COPE

11-12-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:50

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

DIVENDRES 11 DE DESEMBRE DE 2020

12.30H ASOCIACIÓN VACUNAS .ALERGIAS.Dr. Fernando Moraga, Vicepresidente de la AEV. ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE VACUNOLOGÍA.ALERGIAS .CÓMO ESTÁN FUNCIONANDO LAS PRIMERAS DOSIS.

12.45H MASCARILLA Y DEPORTES . FER ESPORT AMB MASCARETA BAIXA L'OXIGEN UN 4% I S'ASPIRA UN 20% MÉS DE DIÒXID DE CARBONI.

Dr. Gonzalo Grazioli, l’autor de l’estudi d’Àptima Centre Clínic.

13.10H AUMENTA FEINA DIGITAL

Digital Talent, el programa de talent de MWCapital, sobre el pes de les professions digitals en la gestió de la crisi de la Covid-19.

Jordi Arrufí, portaveu de Barcelona Digital Talent,

13.30H ARRENCA EL PROJECTE ,COM ESTÀ?,ADREÇAT A LA GENT GRAN. AJUNTAMENT DE BARCELONA.GEMMA TARAFA . (GRABAR 11H.)

13.45H FECASARM DEMANA AMPLIAR HORARIS DE LA RESTAURACIÓ. I CONEIXEREM COM I ON ES CELEBRARÀ LA NIT DE CAP DÁNY.

13.50H DAVID LIENAS. El xef ens prepara un turró de crema cremada.

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar