COPE

Newsletters
Registrarme

7-12-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:03

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

7 DESEMBRE DE 2020

12.30H DANIEL LÓPEZ-ACUÑA, EXDIRECTOR DE ACCIÓN DANITARIA EN SITUACIONES DE CRISIS DE LA OMS , analitza la pandèmia a Catalunya.

12.45H LES INFERMERES ALERTEN DE L US DE MASCARETES DE PVC TRANSPARENTS .. "AQUESTES MASCARETES NO ESTAN CERFTIFICADES NI HOMOLOGADES A ESPANYA I NO ES RECOMANA EL SEU US"GUADALUOE FONTÁN ,ENFERMERA DEL CONSEJO GENERAL DE ENFERMERIA.

MIGDIA A COPE CATALUNYA I A NDORRA

7 DESEMBRE DE 2020

13.10H LES RESIDENCIES TROBEN ARRISCAT EL PLA DE NADAL DEL GOVERN I DEMANEN TEST D'ANTÍGENS.ANDRÉS RUEDA,ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL CATALANA DE DIRECTTORS DE CENTRES DE SERVEIS D'ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA (ASCAD)

  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado

13.30H INSESS-COVID -19, UNA EINA BASADA EN LES DADES QUE PERMET ANTICIPAR-SE A PROBLEMÀTIQUES SOCIALS. CATEDRATICA UPC

13.45H BICIS I COTXES COMPARTIRAN UN CARRIL A 30KM/H ALS CARRERS AMPLES. Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo