19 de maig de 2020

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 19-5-20

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 08:55

Avui , DIMARTS 19 DE MAIG DE 2020, A HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA:

CANÇÓ DE PABLO LÓPEZ " MARIPOSA". EN AQUESTS MOMENTS TAMBÉ NECESSITEM PARAR PER A GAUDIR DE CADA DETALL QUE ENS REGALA LA VIDA .EL NOSTRE TEMPS PER A GAUDIR,ARRIBARÀ. " QUE BÉ QUE SABEN LES BOCADES DE LA VIDA" DIU UN DELS VERSOS DE LA CANÇÓ

12.30 Última hora coronavirus. Viròleg President de l'Associació espanyola de Virologia.Dr Albert Bosch

12.45h L Institut Gutmann engega un programa per rehabilitar malats de coronavirus amb seqüeles. Dra Montserrat Bernabeulidera el projecte del L Institut Gutmann.

AVUI, DIMARTS 19 DE MAIG DE 2020, A MIGDIA COPE CATALUNYA I ANDORRA :

13.10H UNESPA .L'ASSEGURANÇA CREA UN FONS DE 37 MILIONS PER A PROTEGIR Als SANITARIS QUE S'ENFRONTEN Al COVID 19 .MÉS DE 700 MIL PROFESSIONALS TINDRAN COVERTURA. EDUARDO GONZÁLEZ RESPONSABLE DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ

13.20H ELS AGENCIÏS INMOBILIARIES REPRENEN ELS VISITIS AMB MESURIS..OSCAR GORGUES .GERENT DE LA CAMBRA DE LA PROPIETAT URBANA DE BARCELONA.

13.30H EL PREU DELS ALIMENTS ÉS DISPARA DURANT EL MES D ABRIL.FRANCESC REGUANT PRESIDENT DE LA COMISSIÓ D ECONOMIA AGROALIMENTÀRIA DE CATALUNYA.

13.45 JA POTS PARTICIPAR EN L ESTUDI INTERNACIONAL DE LA UAB PER AVALUAR L IMPACTI PSICOLÒGIC DEL CONFINAMENT.ANTONI SANZ INVESTIGADOR DE PSICOLOGIA DE LA UAB.

13.55 EL FESTIVAL CANET ROCK ES FARÀ EL 3 D'OCTUBRE ENLLOC DEL 4 DE JULIOL AMB EL MATEIX CARTELL D'ARTISTES. GEMMA RECODER. PROMOTORA MUSICAL.

Aquestes histories pròximes i relacionades amb la pandèmia de la COVID-19 les podeu recuperar a travès de les xarxes socials, twitter , instagram o facebook o aqui mateix descarregan HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA o MIGDIA COPE CATALUNYA I ANDORRA.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

Lo más

En directo

La Mañana Fin de Semana

Con Ángel Correas

Reproducir
Directo La Mañana Fin de Semana

La Mañana Fin de Semana

Con Ángel Correas

Escuchar