COPE

19-11-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 19-11-20

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 13:25

HERRERA COPE CATALUNYA I ANDORRA. Dijous 19-11-20

12.30h VACUNACIÓ ANTICOVID; S'HAURIA DE FER OBLIGATÒRIA ? VALENTÍN PINEDA, MEMBRE DEL COMITÈ DE VACUNES DE VACUNES DE LA GENERALITAT I ASESOR DEL GOVERN EN TEMA COVID.PRESIDENT DEL COL.LEGI DE PEDIATRIA

12.45h ELS COMERCIANTS NO PODEN MÈS. RECLAMEN TEST D'ANTÍGENTS MASSIUS PER EVITAR LA MORT D'EMPRESES.BARCELONA OBERTA I COMERTIA,S'OPOSA AL PLÀ DE DESESCALADA QUE PROPOSA SALUT I DEMANA TESTOS PER AVANÇAR LA REOBERTURA AMB SEGURETAT. JAVIER COTTET, VICEPRESIDENT DE BARCELONA OBERTA.

12.50h EL DEPARTAMET DE TREBALL ATURA TOTES LES AJUDES ALS PROFESSIONALS DE LA CULTURA AFECTATS PER LA CRISIS.EL 30% DELS ESCAPES ROOM HAN TANCAT I LA RESAT ESTÀ AL LÍMIT. PORTAVEU DEL SECTOR.

12.55 DIA INTERNACIONAL DE LA SALUT MASCULINA. DR. GILBERTO CHECHILE. UROLEG.


Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar