COPE

18-11-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 18-11-20

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:42

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 18-11-20

12.30H ÚLTIMA HORA COVID. EL DOCTOR EN BIOLOGÍA I CATEDRÀTIC DE MICROBIOLOGÍA DE LA UNIVERSITAT DE NAVARRA ,IGNACIO LÓPEZ-GOÑI, ÉS UN DELS COMUNICADORS MÉS CONEGUTS SOBRE LA COVID.ES VA FER VIRAL, AL FEBRER, SOBRE 10 NOTICIES POSITIVES DEL COVID. ACABA DE PUBLICAR "PREPARADOS PARA LA PRÓXIMA PANDEMIA"

12.45H ALGUNS CENTRES PRIVATS ESTAN FENT OFERTES ALS PROFESSIONALS SANITARIS PER RETENIR-LOS.ELS OFEREIXEN SOBRESOUS DE 2000 EUROS I MILLORES EN EL PAGAMENT D'HORES EXTRES. COM HO VEUEN DESDE SATSE ,SINDICAT D'INFERMERIA. DAVID CARBAJALES, MEMBRE DEL SINDICAT.

MIGDIA COPE CATALUNYA I ANDORRA 18-11-20

13.10H COM FUNCIONARAN ELS TESTOS DE COVID QUE VENDRAN LES FARMÀCIES.SERÀN FÀCILS D'ACONSEGUIR?.

13.30H EL QUE S'HA DE TENIR EN COMPTE A L'HORA DE COMPRAR LOTERIA DE NADAL. VIGILA SI LA COMPARTEIXES I QUE FER SI ET TOCA. PARLEM AMB EL UNIC DESPATX D'ADVOCADS DEDICATS A LOTERIA.

13.50H MARTA GONZÁLEZ.”Com celebrar un Nadal diferent?

“Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo