COPE

13-11-20

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 13-11-20

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA 13-11-20BARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:49

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRA

DIVENDRES 13 DE NOVEMBRE DE 2020

ÚLTIMA HORA COVID. DR. SUSANA OTERO DEL SERVEI D'EPIDEMIOLOGIA DE L'HOSPITAL VALL HEBRON.

ESPANYA EXIGIRÀ A partir del 23 DE NOVEMBRE, UNA PCR NEGATIVA Als VIATGERS QUE PROCEDEIXIN DE PAISES DE RISC.PROVA REALITZADA EN LES 72 HORES PRÈVIES A l'ARRIBADA. MARTÍ SERRATE PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE VIATGES DE CATALUNYA

MIGDIA COPE CATALUNYA I ANDORRA 13-11-20

CANVIS EN LA LLEI DE TRÀNSIT. NOVES SANCIONS ,PATINETS,PUNTS,TLF MÒBIL. JULI GENDRAU ,DIRECTOR DEL SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT.

CINC CANVIS EN LA MANERA DE COMUNICAR-NOS QUE HA PROVOCAT LA COVID-19, AMB L'ÚS DE LES MÀSCARES.BELEN ARCONES,DIRECTORA GENERAL DE IMF,INSTITUCIÓ ACADÈMICA.

DAVID LIENAS,XEF. RECEPTA CAP DE SETMANA

Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo